Vibevej 6

7190 Billund

Send en mail

info@varming.it

Ring eller SMS

42 51 19 13

Har du styr på adventsgaven?

? ER DU KLAR MED ADVENTSGAVEN TIL NÆSTE WEEKEND?? ?

Måske står du lige og mangler adventsgaven til teenageren i huset?Eller til ham eller hende, der har alt?

Så har jeg et par forslag her!

? Til teenageren kan jeg lige nu tilbyde en fed mus med RGB-lys,der er som skabt til gamer-værelset. Designet og produceret til at holde til op til 3 millioner klik!
Vejl. udsalgspris op til 199,-/stk. Min pris: 75,-/stk.

? Til manden eller kvinden der har alt, selvfølgelig også den nye smarte mobiltelefon, så har jeg netop fået nogle flotte trådløse mobil-ladere hjem i fedt design, så de pynter på skrivebordet, køkkenbordet eller hvor den ellers skal stå. Understøtter trådløs Qi opladning som din telefon selvfølgelig skal have for at kunne bruge denne lader! Fås kun med sort filt!
Vejl. udsalgspris 199,- Min pris: 125,-

? Kontakt mig gerne, hvis du ønsker hjælp til at finde den helt rette julegave til en skarp pris.

Torben

IT Supporter, all-rounder med gaming-gener!